utorok, decembra 09, 2008

S radosťou vám všetkým oznamujem, že ste držali palce dostatočne silno. Skúška je úspešne za mnou. Ani sa mi nechce veriť, že do tých papierov a zákonov, čo mám porozvláčané po celom byte už nemusím pozerať. V Liptovskom Jáne oslavujeme, to je vám, dúfam jasné:-)

4 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Tak ti zo srdca gratulujem.Este ze to oslavime.Mal som cele palce modre.Nespalime slavnostne tie papiere?Alebo ich este budes potrebovat?Este raz hura,hura.
Ddk.

7:00 PM  
Anonymous Anonymný said...

Zlate nase dievcatko,
uz som trpla nedockavostou ako si to prezila.Kazdy den som pozerala
do blogu.Skoda,ze nemozem s vami oslavovat,lebo to uz ozaj je uspech!!!Gratulujeme Ti k dalsiemu milniku v Tvojej kariere,a tesime sa s Tebou. Mt z Kanady

8:38 PM  
Anonymous Anonymný said...

Takže aj takto oficiálne gratulujem a neoficiálne sa zrúbeme ako kone nech je to jasne ze Ťa to bude nieco stat a ako mudro povedal pan brat urobime vatru mudrosti v papierovej verzii. Števulik

12:57 AM  
Anonymous Anonymný said...

Držala som tiež palce, ale vedela som, že to urobíš! Už ako trojročná si musela mať na všetko perfektnú odpoveď. Nestačilo Ti na otázku " Katka čo je toto?" odpovedať, olejová farba. Ty si chcela ešte vedieť, " ale z čoho sa vyrába? To ma vždy položilo na lopatky.
Už vtedy som vedela , že to hravo zvládneš. Mám Ťa rada, ( všetkých mám rada) posielam veľa božtekov.
Tvoja tetulka Kaťulka

9:51 AM  

Zverejnenie komentára

<< Home