nedeľa, februára 13, 2011

Fešanda


Lucinka má za sebou prvé stretnutie so svojou rodinou. Teda, s jej väčšou časťou. Do Ružinovskej nemocnice sme sa dostavili v počte 13. Malá slečna väčšiu časť návštevy prespala, vôbec neplakala a Kaťulka nás všetkých presviedčala, že Lucinka sa na ňu usmiala. V každom prípade je to veľká fešanda, jednoznačne najkrajšia v celej pôrodnici, s dokonalou hlavičkou, vláskami a dlhými prštekmi. A aby ste mi verili, že neklamem, tu je fotodokumentácia.

12 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Maličká je naozaj úžasná, všetci sme nefalšovane šťastní, že ju máme.
Už nech sú s maminkou obe zdravé, aby sme sa mohli čoskoro všetci strenúť aj z opačnej strany skla.
Bozkávam ich obidve a teším sa na ne.
E.

7:11 PM  
Anonymous Anonymný said...

Nuž čo povedať. Poprvé, že Gabika nesklamala a v rekordne krátkom čase snáď som sa ani nestihol vrátiť z nemocnice domov a už bol článok na bolgu. No a podruhé je to skutočne neuveriteľne krásnea popravde i dojímavé. Nie je čo sa hanbiť za slzy. Či už ide o slzy radosti alebo smiechu. Slzy radosti z toho malého človiečika čo je tak krásny a spokojnučký alebo slzy smiechu keď vidím celú našu šťastnú rodinku ako prísavníky na akváriovom skle ako sa nadchýnajú tou neskutočnou krásou. Proste úžasné. Stačí pozrieť na tváre a vidieť uvoľnenosť a pocit šťastia ktorý prežíva každý. Nuž neskutočné čo všetko dokáže takýto malý človiečik. Nemám slov. Takže prajem všetkým zúčastneným aby im takýto žiarivý úsmev a pocit blaha veľmi ale veľmi dlho krášlil tvár a naplňal srdiečko. Števulík.

9:25 PM  
Anonymous Anonymný said...

No, deduško Števuško Ty si
poetická dušička, kdo by to o Tebe povedal. Ale maš pravdu, je to úžasné vidieť taký maličký,krásný prírastok do rodiny. Aby ani mame nebolo smutno, zastavili sme pri nej a cez mobil sme jej predsatavili jej pravnučku.
Vaša Kaťulka

9:51 PM  
Anonymous Anonymný said...

Dakujem za krasne fotky,aj nam sa tu zahmlilo v ociach a pocitili sme stastie v dusi.David sa radsie taktne vzdialil,kym sa mi "odhmlilo".Skoda,ze som za tym sklom nemohla s vami stat a obdivovat nasu krasnu ratolest.No dufam,ze ju co najskor uvidim aj osobne.Medzicasom,nech tie kamery pracuju a dokumentuju co sa len da.
Zdravime a bozkavame vas vsetkych..
..David a Mtzk

10:28 PM  
Anonymous Anonymný said...

Musím povedať, že som bola veľmi dojatá, vidieť ten malý zázrak na fotke je jedna vec ale vidieť na živo, juj ešte teraz sa mi tisnú slzičky do očí. Som veľmi šťastá že som mohla na živo vidieť že sú obe v poriadku.
Inak neviem či ste si všimli aké číslo mala Lucinka na rúčke bola to červená 7mička a to je pre nás vodnárov šťastné číslo.
Babul a Lubo máte nádhernú Lucinku!
Vaša na dlho dojatá Miruška

12:13 AM  
Anonymous Anonymný said...

Hai Hujerovci.
Tak to ste zase zabodovali.Najprv
oslavujete,Babka by povedala do "bozeho rana" a potom sa vyberiete do porodnice strasit novorodencov.
Kuratenko moje male par dni na svete a hned sok.Ked uvidela vase vyschnute "pusinky" tak sa necudujem ze sa robila ze spi.Raz ich otvorila a aj to sa musela smiat.Keby sa aj pokakala tak sa necudujem. Verim ,ze casom si zvykne bez toho ze by sme pred navstevou museli do "bozeho rana."

Ddk.

7:20 PM  
Anonymous Anonymný said...

ja len reagujuem na Vladov komentar ,ze Lucka sa ozaj posrala a to po vcerajsom stretnuti a aj dnes rano ,a mala to az za usami ....ozaj ,uz sme doma ,dnes som ich doviezol a uz sme sa aj kupali...spokojne ako sa na vodnarku patri ,potom sa najedla odgrgla,ako mamina a spi uz viacej ako tri hodiny ,...vymyslel som si aj ja skratku tatko lubos - TL

10:25 PM  
Anonymous Anonymný said...

Úžasné, že už je doma, to je radosti, ale aj my ostatný sa chceme tešiť ! Tak TL , kde sú fotečky z prvého kúpania ?
Malej božtek na prdelku !
Vaša Kaťulka

9:23 AM  
Anonymous Anonymný said...

No....ja som vzdy tvrdil
Hujerovci su na posranie.
Ddk.

7:40 PM  
Anonymous Anonymný said...

Tak musím Vám povedať, že malá je isto iste Hujerka. Pekne krásne si poprdkáva a grcká. Skoro ako ja. Niekedy jej to trochu trvá ale nakoniec to predsa len dokáže. Úžasné sú jej preberania zo spánku a naťahovanie. Človek sa veľmi rýchle nakzí a začne aj on a samozrejme nákaza zívaním je to isté. Má neskutočne dlhé pršteky. Čudovali by ste sa ako ten malý človiečik vie žalostne a hlavne silne plakať. To ako by ju niekto týral. Predpokladám, že sa bude organizovať nejaká krátkodobá, výzvedno-špionážna exkurzia (či náhodou netýrame novonarodeniatko) len musím ešte vytlačiť lístky na sedenie a tombolu. Termín nechám na Babulku a Luba. Samozrejme, že oficiálnu oslavu príchodu medzi Hujerovcov včas oznámime aby aj cezpolný mohli prísť a zatiaľ len točíme a fotíme aby boli nejaké zážitky a momentky. Zatiaľ tolko Váš štastný brat dedko Števulík

8:39 PM  
Anonymous Anonymný said...

čau dedko Štefko, to som rada, že sa bude konať nejaké predstavenie, rezervujem si prvú radu, budem robiť namiesto našej mamy ŠTK.
Vaša Kaťulka

10:13 AM  
Anonymous Anonymný said...

Už sa vytešujem nadivadlo, tiež si rezervujem lístok v prvom rade, ak by sa medzičasom minuli, postačí aj lóža, v tom prípade aj s lorňónom, aby mi nič neušlo.
Kaťulka bude robiť STK a ja budem zapisovať.
Zatiaľ končím, máme tu revíziu elektrického pripojenia, chystáme kolaudáciu. ozvem sa večer.

E.

4:41 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home