nedeľa, marca 28, 2010

Vzácna návšteva

To, v čo sme už ani nedúfali sa stalo skutočnosťou. Na Slovensko zavítala Miruškina teta z Kanady. Doletela v zdraví, aj keď údajne nebola celkom spokojná s tým, že strávila let v susedstve istých zariadení. Presný program jej návštevy zatiaľ nie je zostavený, ale po dnešnej ceste do Banskej Bystrice a späť bude istotne aj tento nedostatok odstránený. V každom prípade už Gabika stihla navštíviť klenotníctvo Sheron v Bratislave s požiadavkou, aby jej tam pracujúci hodinár nastavil európsky čas.
Pokiaľ ide o program Veľkonočných sviatkov, pre tých čo nečítajú priebežne komentáre upresňujem, že v sobotu o 11.00 nás čaká návšteva 29. augusta a keďže ide o mimoriadne vzácny okamih v našom rodinnom živote, slávnostné oblečenie je podmienkou. Aj preto, že následne sa presunieme do Rače na slávnostnú obedo-večeru.
No a aby rodina mala prehľad o živote detí s najkrajšími hlavičkami, ich časť absolvovala príjemnú jarnú lyžovačku na ľadovci v Rakúsku. Mali sme sa výborne. A aby ste nám verili, prikladám obrazové dôkazy.