utorok, augusta 11, 2009

Fotečky

Aby sme iba nerozprávali, ako veselo nám bolo, tu sú fotky ako dôkaz. Príjemné prezeranie. A nezabudnite komentovať :-)

3 Comments:

Anonymous Anonymný said...

No , čo už k tomu dodať, fotečky excelentné, joj, my sme ale skvelá rodinka! Som hrdá a šťastná, že mám takých skvelých súrodencov, švagrov, švagrín, neterí a synovcov.
Števulík, ale veď súťaž bola, mal si vidieť tie úžasné výkony pri hre aktivity, alebo jak sa tá hra volá !
vaša Kaťulka

1:29 PM  
Anonymous Anonymný said...

Draha rodina,
uzasne fotky,hotovy pribeh v obrazoch.Vsetci skvele vyzerate a je poznat,ze si uzivate.Tie cucoriedky ma velmi dojali,u nas su poriadne drahe a urcite je u vas aj lepsia kvalita.Deticky v krojoch (aj bez nich)su najkrajsie na svete.A o rozumcekoch ani nehovorim!!
Stale si tie fotky pozeram,ked mam cas.Len ten Tomasko sa nejako skovava,nech nie je taky skromny ale nech sa pekne ukaze aby nas potesil.
My tu oskrabujeme stary tapetovy papier zo steny,tak to sa neda porovnat s vasim vyletom a zazitkami.Bude ozaj potrebne zvolat rodinnu radu aby mi pomohla dostat sa z kuta,kde som sa zamalovala.
Zatial vsetkych bozkava a objima M.t.z Kanady.
P.S Velmi pekne dakujeme Gabuske za uverejnovanie clankov a fotiek.G
V

7:19 AM  
Anonymous Anonymný said...

Ahojky rodinka tak sa Vám som tu po dlhej dobe mne sa uz v robote nedaju pozerat ani fotecky ani pisat komentare bo nam to v robote blokli. Este ze ma Janulo interent, chcela bz som poprosit gabusku aby sem nieco nove napisala. Velmi mi vsetci chybate a uz sa velmi teskam na Silvestra ze sa spolu v Unhosti uvidime-

Vasa Miruska 8-)

5:47 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home