štvrtok, mája 21, 2009

Dôkazy

S malým oneskorením je pripravená majálesová fotodokumentácia, aby ste si vylepšili náladu v týchto pohnutých časoch. Dobre sa bavte:-)

4 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Čau rodinka, fotečky sú fantastické.
Já som ešte stále v šoku z návštevy
Táničky a Ivana, ale fotky svedčia o tom, že tu ozaj boli. Myslím, že oni tiež boli a sú ešte v šoku, keď videli náš neporiadok. No nič sa nedá robiť, už to nebude lepšie, leda, ak vyhoríme.
Tak sa majte a hurá na kolaudáciu !
Už sa moc teším ,Vaša Kaťulka.
Pardón, jej veličenstvo Kaťulka !

12:50 PM  
Anonymous Anonymný said...

wow

7:19 PM  
Anonymous Anonymný said...

Ahojte, ked ste takí leniví, tak som sa rozhodla, ze aspon ja napisem.Chcela by som v prvom rade podakovat nasim Trom gráciám za skvely napad a bravurne zvladnutie vsetkych povinnosti.Myslím, že aj traja pirati mozu byt pochvaleni. A vlastne chvalim aj ostatnych, ze sa nechali strhnut a smiechom, dobrou naladou, skvelymi napadmi vytvorili vybornu atmosferu. Ale uz sa tersim,ze sa v lete opat vsetci stretneme. Priznam sa , ze z tohoto posledneho pobytu bola pre mna najsokujucejsou navsteva nasho adoptivneho brata Ivanka a jeho manzelky Tanicky. Ked som im tie vchodove dvere otvorila, vyzerala som urcite ako mechom uderena.Myslim, ze to bo skvely napad a aj Ivo si zasluzi pochvalu za tu prepadovku.Dnes som opat bola ako mechom uderena, lebo som za volantom velkeho autobusu č.93 videla na 100% nasho Stevulika a predstavte si , bol to Lubos Planka. No uplne neuveritelna podoba, este aj fuzy a usmev maju rovnaky. Doporucujem pozriet. Civela som na neho ako dezo.No a este sa Vam musim postazovat, ze mam vodu v kolene, ani neviem, kedy a kde som sa buchla. Neboli to, len to divne vyzera. Uz mi to tahali striekačkou a dokonca 2x ju aj takym lahkym narezanim "vypustali". Stale sa mi tam do rana vytvori opat. Poctivo to chladim, mam nohu vylozenu hore a nic... . Citala som na internete, ze pomahaju horcicove obklady, tak vyskusam.Vsetkych Vas zdravi Vasa ZabaBO

2:58 PM  
Anonymous Anonymný said...

Draha rodina,
dakujem za "dokazy",su ozaj krasne a priblizia nam vase momenty.
Samozrejme,nie je to to iste ako byt s vami osobne,no da sa to lepsie predstavit.Draha nasa
"paradajcicka"bola skvela,Stefan este nestratil zmysel pre humor.
Risko bol dobre strasidlo,lebo ma na Skype nastrasil,myslela som,ze sa mu nieco stalo,akoze dostal po oku alebo nieco take.Ovsem bolo by to divne,ze by mu niekto z vas chcel ublizit.Na druhej strane,co ja viem "ticha voda brehy myje".
Tak fotecky si zalozime a s casu na cas sa potesime pohladom na vas.
Vsetkych bozkava a pozdravuje
M.t z Kanady

9:24 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home