nedeľa, mája 11, 2008

Pioniersky tábor v Unhošti


Pioniersky tábor s poradovým číslom 1 a s podtitulom Majáles máme za sebou. Dúfam, že so mnou budete súhlasiť, keď poviem, že premiéra dopadla na výbornú. Už tradične sme sa výborne zabávali, veľa smiali, dobre papkali, tentokrát so súdružským nádychom. Kým podrobne rozoberieme deň po dni, na navnadenie Vám ponúkam zopár fotozáberov. Pionieri a pionierky, vždy pripravení!

5 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Uz jsme doma, skoda, velice rychle ten pionyrsky slet ubehl. Bylo moc fajn,vsem radne podekovani.sl.Verka
Priste napisi vice,musim jit obstastnit spivajici pracku.

7:11 PM  
Anonymous Anonymný said...

Ahojky rodinka,
Bolo mi s vami skvele a uz sa neviem dockat augustoveho hujer festu.
Navrat do prace bol velmi tazky hlavne po narocnej ceste, este ze mi Bozenka zavolala bo by som na 100% zaspala. Tak sa mi zatim majte pekne
Vaša Miuvi

2:55 PM  
Anonymous Anonymný said...

Sedím si v robote, prebieha mi školenie BOZP a OPP, z ktorého som bola odvolaná, robím si tu nejaké výpočty a uchechtávam sa tu jak šibnutý Jojo, lebo občas mi prídu na myseľ niektoré okamihy zo stretnutia a len dúfam, že ma tu nenačapá niektorý z kolegov, lebo už budem jasná.

Bolo vynikajúco, všetci ste boli perfektní a jediné, čoho mi je ľúto je, že tu chýbali kanaďania a že to tak neuveriteľne rýchlo ubehlo.
Viete si predstaviť, koľko sa nasmejeme keď skončíme v tom spoločnom starobinci?
A čo ešte len naše deti! Tí budú žrebovať, kto z nich príde na návštevu a budú sa ponúkať: "Ja nie, choďte Vy ostatní"!

Zatiaľ sa mi majte pekne a píšte.

Žabička Evička.

3:43 PM  
Anonymous Anonymný said...

Draha rodina,
fotky su uzasne,nechcelo sa mi verit,ako vsetci mlado vyzerate!
Tak odteraz len v pionierskom ubore.
Vlastne,co to trepem,ved som rada,ze vas vsetkych nepozatvarali,furt mi to behalo v hlave,co vsetko navyvadzate.Kedze sa nasa Katulienka da na vsetko blbe,pardon-exoticke(ako vzdy od detstva)nahovorit,uz som ju videla ako stoji na pionierskej strazi pred domom a v momente ked pridu policajti vy vsetci zdrhnete a ona usmiata tam bude cakat a kyvat zastavkami.
Jaj ako ma za vami boli srdce,len sa spolu schadzajte,budte navzajom k sebe dobri.Mama a otec sa tesia.
Inac,u nas minuly tyzden prsalo,hned na to krupy s burkou a do rana sme mali sneh.Jaro nam uz preslo,teraz cakame ci bude leto.Mozna sa to odlozi na buduci rok.V tom pripade sa mozem pripravovat na Vianoce,aspon budem na cas hotova.
Vsetkych pozdravujem a bozkavam
vasa Gabi

10:51 PM  
Anonymous Anonymný said...

Evicka, Evicka skleroticka, zabudla si na dvoch dolezitych clenov rodiny, ktorí sa vdaka harajucim fenam nemohli dostavit a to na Matka s Roxim. Dufam, ze na buduci zraz sa nam podari byt spolu.
Miuvi

1:18 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home