utorok, októbra 23, 2007

Pár obrázkov...

...ako taká maličká provokácia. Popri aktuálnom 24 hodinovom daždi a nízkych denných teplotách som si povedala, že vás trošku zahrejem čerstvými obrázkami rodičov z prvej etapy ich výletu. Sú živí, zdraví, opálení a plní zážitkov, fotiek a filmového materiálu. A všetkých vás veľmi pozdravujú. Tak nech sa páči, vstúpte do tepla.

8 Comments:

Anonymous Anonymný said...

No super, nadhera, az ma to dojalo k slziam. Nezavidim, doprajem im to, nech si uzivaju.Vyzeraju skvele, odpocato, stastne, parada. Vasa Katulka

8:14 AM  
Blogger gabuska said...

Božka sa poctivo opaľuje každý deň a zajtra by mali odletieť do LA (kvôli požiarom v Californii bola tá konferencia ohrozená vraj). Všetkých vás veľmi pozdravujú a pridala som nejaké fotos, tak kuknite, ak máte chuť...

11:48 PM  
Anonymous Anonymný said...

Tak,toto ma veru dostalo, neviem, ako u Vás, ale tu v prdelákove je psie počasie. Ani psom sa nechce vystrčiť čumáčky von. Ja mám z toho depresiu. Tak ,teraz už závidím Vaša Kaťulka

2:31 PM  
Anonymous Anonymný said...

Draha rodina,
som doma z vyletu a doniesla som si so sebou krasnu nadchu.To sa len mne podari!!Tak som v posteli a obcas sa tu po dome tulam,len aby som hned isla spet.Je to tu horsie a horsie (to ako v byte).
Ale raz sa stane zazrak a bude vladnut cistota a poriadok-tak asi na druhom svete.
Zatial sa budem kuryrovat a na vsetku robotu kaslem.
Casto na vas vsetkych myslim a len dufam,ze ste zdravi a v poriadku.
Bozkava M.t z Kanady

4:12 AM  
Anonymous Anonymný said...

Ahojky rodinka dávno som sa neozvala bo sme sa v rámci roboty sťahovali a mali sme problémy so sieťou. Ako sa mi máte. Ja v celku v pohode od novembra okrem práce mám i brigádu upratujem u nás v robote zamestnaná som u firmy, ktorá upratuje pre robotu. Inak neviem ako je v BA, ČR? Nemecku ani v Kanade ale tu v BB husto sneží, čižmy som si síce ešte nekúpila ale zimné topánky som stihla tak hádam mi zima nebude. Tak zatím sa mi majte pekne.
Vaša Miruška

2:34 PM  
Anonymous Anonymný said...

Ahojte Hujerovci.
Hlasime sa teraz uz z New Yorku, kam sme dorazili vcera ,t.j. v sobotu neskoro vecer. Ku Felixovi sme prisli o polnoci a do 4-tej rana sme kakarovali. Rano nam urobil skvele slovenske ranajky. Chodi nakupovat k madarovi, ktiry ma dokonca aj slovensku mineralku. No aj s nasimi etiketami. Mame za sebou uz aj prehliadku Manhatannu. Je to blaznive mesto, ale da sa tu dobre orientovat. Od Felixa sme 35 minut autobusom. Velmi na Vas vsetkych myslime a srdecne Vas pozdravujeme. Zajtra bude minuta ticha na Manhatane, na pocest nasho 30 vyrocia spolocneho zitia. Vecer ideme na oslavu tohoto jubilea do slovenskej restauracie. Tak sa majte a v piatok vecer sme na Slovensku.Jurulik a Bozenka

5:05 AM  
Anonymous Anonymný said...

Ešte som, pri zhone, čo mám zase
v robote, nestihla ani zareagovať
na predošlé články a už sa našim cestovateľom končí pobyt.
Tak neviem - ja som sa tak dlho neozvala alebo tí dvaja sú tak krátko vonku?

No nič, už sa im to závratne kráti a len čo sa trošku zaklimatizujú, už sú tu Vianoce.

Ozaj, Bóžiké, už máte premyslený jedálniček, aby sme ho dali do konečnej podoby?
Ja som si tak vymyslela, že by sme Břenka poslali na ryby, možno sa mu podarí nejaké chytiť. Ostatné už poručeno pánu Bohu. Snáď ich aj jesť budete.
Prišla som tiež na to, že ja by som si mohla vypražiť syr, veď aj to je pôstne jedlo. Čo na to kolektív?

Ešte sa vrátim k tej Boženkinej pohode, nedá mi to sa nevyjadriť.
Osobne si myslím, že sa kvôli pohode zbytočne trepala do Ameriky, veď jej by ku šťastiu celkom postačil aj maličký prírastok v rodine (viď foto!). Dievčetá, zamyslite sa nad tým celkom vážne!
Prvá má najväčšiu šancu, že jej pomôže celá rodina, takže neobstojí také, že dieťa veľa stojí a podobne.

Pohľad na hodiny mi povedal, aby som prestala tárať, o chvíľu mi zdrhne posledný autobu a ja budem musieť ísť domov pešo.

Bozkáva Vaša Eviku.

5:47 PM  
Anonymous Anonymný said...

hoj dzeci.
Tak obrazky koncia a nastava tvrda realita.Boba sa vracia.Rada Gabike.
Mas poslednu moznost vylepsit si
vybavu.Dievca nevahaj a pakuj.
Boba bude taka zdojmovana z tej
cesty ze ani za rok nezisti
co jej doma cyba.
ddk.

8:46 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home