pondelok, marca 03, 2008

Pre MT z Kanady

Myslím, že pre MT z Kanady (teda Miruškinu tetu z Kanady) nastali krušné chvíle. Na cestu k nej nám totiž od soboty stačí predložiť platný cestovný pas. Žiadne víza, žiadne pozvania. Samozrejme v prípade, ak mierime za turistikou alebo na krátkodobú návštevu. Moji zlatí, hor sa na lacné letenky:-)

17 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Gabuška, krátkodobou návtevou sa myslí tak rok-dva?
Lebo ja vieb iba dočasne - to je na 20 rokov.

E.

3:37 PM  
Anonymous Anonymný said...

Nezabudnite, ze to plati aj opacne, teda MT z Kanady moze prist kedykolvek, staci len naskocit na lietadlo. Na tu invaziu by sme si mali urobit harmonogram, aby sa hned po prvej navsteve nezblaznila. A co tak urobit vianoce 2008 v Calgary ?
Vasa Katulka

10:31 AM  
Anonymous Anonymný said...

No tak s tymi Vianocami 2008, to ma teda uplne chytilo. Fakt by nebolo od veci, to aby sme zacali setrit a Gabika aby si zacala obalovat nervy.Ved ked sa vsetci vyspime na Karloveskej, urcite sa pomestime, co aj len na matracoch,v Kanade u MT. Takze nase heslo -Krasne Vianoce 2008 v Calgary. Vasa Bozike

10:46 AM  
Anonymous Anonymný said...

Cau, cau cau, nuz to to este nebolo som z toho uplne paf. Ze sestra Gabika neodpoveda znamena (dufam ze nie)ze skamenela od ulaku ze to myslime vazne. Ma pravdu vazne. Davam si za ulohu zapozicat pre Hujerovcov vlastne lietadlo - ved pilota mame. Pokial by ziadna pozicovna nebola navrhujem nieco zostrojit ved na Teplicke mame dreva dost a rodina nech zacne trenovat pohon bude bicyklovy. Ked vyuzijeme Kamilkove vedomosti z paraglaidingu, stupavych prudov, prudenia vetrov (ak by chybali nejake dodam) mozno ze aj doplachtime. Noclah je jednoduchy nafukovacie dvojlozka a vlastna vzduchova pumpa. Strava je jasna ved sme kazdy absolvovali indianske vycviky, strelbu s lukom a pod. Skaliste hory su blizko, divina chutna a lesne plody tiez. Tak teda vizia je jasna len aby kanadska sestricka od strachu nepredala dom a neemigravala do neznamych koncin. Nam vsak neujde mi ju urcite vypatrame aj tam. Zatial cau vas Stevulik.

6:56 PM  
Anonymous Anonymný said...

Decka aj ja som za vianoce v
Calgary.Ale podla napadov sa to zda
nejako dlhsie.(lesne plody v zime)
Leda zmrznute sobie hovno.Stefan
to zase riesi diplomaticky.Povodne
vianoce ale ked sme uz tu tak to
vyuzijeme.Ma pravdu.Celu cestu na vlastny pohon,tak ostat pokial nas nevyhodia.Ledaze by Kamil nieco
narychlo vymyslel.Kybel z elektronikou mame.Pre istotu
by som ale ziadne macky a kocurov
na palubu nebral.Je este jedna
moznost.Doplavat.To by ale musel
Romco podchytit rodinu.Nedajboze
aby sa nam cestou niekto utopil.
To by prislo na radu aj Stefanove
drevo.Nieco zbuchat.Lahkym vaham
staci kus polena.Vsetko musime
na majalese predebatovat.Ja som za
aby sme zaciatkom leta vyplavali.
Zaciatkom decembra by sme boli
niekde pri Gronsku a to staci potom len vyhupnut na ladovu kryhu.
Stefan musi pripravit dlhe palice
na odstrkovanie.Dufam ze Romco
necuvne a preberie zodpovednost za
trening.Ja zozeniem igelitove
sacky na kolace.Nepriplavame predsa
naprazdno. Ddk.

9:48 PM  
Anonymous Anonymný said...

Cauko Najprv tebe mili bratku, preco pod lesnym ovocim myslis len jahody, cucoriedky a maliny. Nic Ti nehovori slovo siska alebo suska. Kazdy podla svojej chuti co mu chuti. Pozri ako su vevericky stastne a to maju len sisky. Dievcata su sice v nevyhode ale i na to je liek (Katulka ho pravidelne nosi kazdemu) suseny, udeny klacik. Tak nefrfli a struhaj vesla alebo kridla. Ak z toho nic nebude tak toi spalis v v piecke na chatke. Stevulik

2:40 PM  
Anonymous Anonymný said...

Tak som sa dobre zasmiala, napady su uzasne. Ale nezda sa Vam divne , ze sa MT z Kanady neozyva? Asi sa zlakla, mali sme radsej urobit prepadovku, s tym by uz nic nenarobila.
Vasa Katulka

3:43 PM  
Anonymous Anonymný said...

Draha rodina,
uz to mam vsetko spocitane a zariadene.Bude dost paplanov a duchien,len mi chybaju 4 podusky.Obliecky na vsetko mam.Tiez mam asi 60!!uterakov, makke koberce,riadu a vsetkeho v triplikate.A nech pride aj Gabikin Martin.V oktobri bude zlava na morky,nebudete hladovat.Obstaram extra drevo do krbu,bude nam aj teplo.Len mi musite doniest pre Davida syrove korbacky.Vsetko ostatne bude.A su aj dve auta a da sa byvat aj u Davida(len tam sa nevari).
Tak len setrite a nenechajte ma zase sklamanu a nikto nepride.
Slubujem,ze sa nezblaznim!!
Tak uz koncim,idem este opocitat, ci mam dost papuc.
P.S.-Mame 3 zachody,nikto nebude musiet ist na dvor. M.t z Canady

6:20 AM  
Anonymous Anonymný said...

Skvele, uzasne,tak hura do Calgary.
Uz teraz mozete zhanat zlavnene letenky. Kdo nenasetri musi bohuzial cez to more a potom cez ladove kryhy, ale kolace ponesu ti, ktory poletia. Musite uznat, ze by sa blbo plavalo s pytlom na pleciach. Vasa Katulka

8:01 AM  
Anonymous Anonymný said...

Draha M.t z Canady, tak to si si teda u nas splhla, ze si vsetko tak dobre vymyslela a zratala. Nuz nam ine nic nezostava, len naozaj setrit, setrit a setrit. Ale bolo by to naozaj uzasne, ani nehovorim.... ZabaBO

9:20 AM  
Anonymous Anonymný said...

Milí súrodenci, tak ste všetko krásne prepracovali, že mne zostáva už len taká malá, vcelku bezvýznamná úloha - zohnať peniaze na letenky. Aby som si to trochu zjednodušila, kúpim len jednosmerné...

Pokiaľ ide o časť rodiny, ktorá by chcela svoju cestu do Kanady spojiť s niečím užitočným pre svoje zdravie, Romi povedal, že každý dostane rukáviky a popláva si kam chce. Ja som mu povedala, že nemôže byť taký krutý, aby nechal všetkých napospas vodnému živlu, mohol by aspoň ako prvý v kolóne zapichovať do vody vlajočky.
Tak si to snáď rozmyslí a tie vlajočky tam pozapichuje.
Bolo by zaujímavé vedieť, kam by sme sa dostali.
Inak, keby mi to nevyšlo s tými letenkami, zabalím sa do tých štyroch podušiek, čo chýbajú MT, aby som v Grónsku nezamrzla a vydám sa na cestu s ostatnou rodinou.


Musím prezrieť všetky vrecia so šatstvom, čo som pripravila do Tepličky, lebo sa mi zdá, že tam bola jedna skladaná modrá sukňa, čo by sa mi teraz šikla na ten pioniersky majáles. Myslím, že je aj dosť veľká na to, aby som sa vošla do nej s mojou jednovaječnou dvojičkou. Pioniersku šatku a bielu blúzku mám, dúfam, že aj Kaťulka.

Majte sa mi pekne a píšte.

Žabička Evička.

10:24 AM  
Anonymous Anonymný said...

Evike, musim Ta sklamat,ale ze zle rozmyslas, lebo jednosmerne letenky su drahsie ako spiatocne Takze sa pekne vratis domkov spolu s nami.Komu bude chybat satka, nech sa prihlasi, poprosim tetu susedu, aby nam usila.Som v rozpakoch, lebo fakt nie som si ista, ci tie sukne boli skladane. Myslim, ze len na iskrickovy slub. Musim pohladat nejake stare fotky.Inak Evicku aj Katulku pozdravuje Por zo zakladnej skoly.

2:03 PM  
Anonymous Anonymný said...

Tie sukienky boli skladané, sme spolu s mojou dvojičkou aj odfotené a ty Božulík ležíš v kočiariku . Pora tiež pozdravujem .
To bol dobrý parťák, samé hovadiny ho napadali. Kam to dopracoval?
Vaša Kaťulka

3:12 PM  
Anonymous Anonymný said...

Ahojky rodinka ako sa mi mate?
Gabuska mas u mna cierny puntik bo uz davno si sem nic nenapisala.M

7:27 AM  
Anonymous Anonymný said...

Ptala jsem se na sukynku a ta osoba tvrdi, ze sukne byla do zvonu
tak,aby jsme to nepokazili
cau Sl.V.

9:11 PM  
Anonymous Anonymný said...

Slečna Vierka, keď Ty si bola pionierka sa určite nosili zvonové sukne, ale ja mám na fotke z pionierskeho sľubu skladanú.

E.

11:35 AM  
Anonymous Anonymný said...

Mila Evike, ja jsem nesmela byt pionyrkou ani svazackou. Tato osoba je 58 let stara a byla vedouci pionyru a jeste stale je tvrdohlava komunistka. Na zapad prisla jen na navstevu a tak ,jsem se nechala asi zle poucit.Jinak vekove to neni rozdil 20 let! cau

9:19 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home