pondelok, novembra 23, 2015

Hujerovci v pôrodnici

Malá Olívia má za sebou prvé stretnutie so svojou milovanou rodinou. A tak sa zdá, že slečinka zvolila od narodenia ten najsprávnejší prístup. Mala nás, slušne povedané, na háku. Návštevu Hujerovcov v skromnom počte 14 kompletne prespala, V istom momente si dokonca zapchala svoje mini ušká, zrejme už bola presýtená komplimentov na svoju adresu. A tie sa hrnuli z každej strany. Ale nedalo sa inak, Olívia je skrátka nádherná. A tá hlavička, najkrajšia na svete...

2 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Tak sme sa potešili zrakom, maličká je nádherná, zážitok to bol užasný. Už len nech sa maminka dá rýchlo do poriadku , aby si mohli maličkú čo najrýchlejšie pomojkať doma.
Držíme palce Unhošťáci

9:48 PM  
Anonymous Anonymný said...

halo moji najmilsi.
Dufam ze v porodnici neprislo k dileme ako mal major Terzky.Pustim Deza von alebo jeho romsku rodinu do kasarne.Hlavne ze ste nasu malicku videli a dufam ze aj ona registrovala co ju caka a neminie.Same zlate teticky,rontgenovimi ocami.Ale najdolezitejsie je ze ste ju odobrili.Tak a dalsia hujerka.Boh by dal aby nas este asapon 15-20 rokov bolo stale viac.Bez strat.Aj my vitame nasu Oliviu a tesime sa ze ju coskoro uvidime.

Ddk.

7:45 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home