utorok, mája 08, 2012

Tajomná grilovačka

Niekto oslavuje víťazstvo nad fašizmom, Hujerovci nový prírastok do rodiny. Zatiaľ je síce úplne malinký, schovaný v brušku, ale nebude to dlho trvať a budeme oslavovať aj jeho príchod na svet. Dokonca je možné, že nás poteší naraz s ježiškom. V každom prípade sa z tohto prekvapenia všetci veľmi tešíme (aj keď žabičky to, samozrejme, už nejaký ten dníček tušili) a Babul a Lubovi gratulujeme. No a ďakujeme aj za príjemnú grilovačku. Aj keď Kaťulka s Evičkou trošku sklamali, čakali sme, že si zopakujú pamätný Hujer open z roku 2003. Ale opäť nám bolo výborne. Dokonca som si vstúpila do svedomia a nielen fotodokumentovala, ale v pomerne expresnom čase aj zavesila zopár foetčiek na net. Takže všetci neprítomní nám môžete závidieť slniečko, skvelé mäsko, koláče a náladu :-)
P.S. Predbežne si všetci môžete zabookovať prvý augustový víkend na Hujer fest 2013. A mužská časť rodiny aj týždeň pred tým. Z unimobunky sa bude robiť perníková chalúpka.

3 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Caute,dik,konecne za prispevok. Grilovacka bola uzasna, stretnutie fantasticke. Lucinka je krasna a velice sikovna. Uz sa tesim na Hujer fest, len ma serie, ze musim cakat az do roku 2013. Vasa Katulka

8:20 PM  
Anonymous Anonymný said...

Draha rodina,uz som sa vratila zo siedmeho neba,kam ma sprava o novej ratolesti vyniesla.Gratulujeme Babulke a Lubovi a drzime palce aby sa Babulke co najlepsie darilo. Vsetkych zdravime a bozkavame,vasi v Kanade.Tesime sa aj na fotecky z cestovania Marka Pola.Uz dopredu dakujeme Gabuske!!!

6:13 PM  
Anonymous Anonymný said...

tak to je radost aku nemame kazdy den.gratulujeme a pokracujte dalej
zhruba pri cisle 6 si dajte polcas.




Ddk & sl.Vierka.

9:31 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home